Znaczenie kuchni regionalnej jako elemantu produktu markowego regionu janowskiego.
Opis bibliograficzny
Znaczenie kuchni regionalnej jako elemantu produktu markowego regionu janowskiego. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, RAFAŁ NADULSKI, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, JACEK MAZUR, PAWEŁ SOBCZAK, DARIUSZ ANDREJKO, BEATA ROŻEK. W: Jakość żywności a żywienie w turystyce : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej Częstochowa 2014, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, s. 130-144, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-939558-0-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość żywności a żywienie w turystyce : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej, s. 130-144
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2015 09:06 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 stycznia 2019 08:43 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939558-0-0
BPP ID: (59, 35314) wydawnictwo zwarte #35314
PBN ID (hist.): 35314
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.