Menu
Naciśnij / aby szukać

Znaczenie kuchni regionalnej jako elemantu produktu markowego regionu janowskiego.

Opis bibliograficzny

Znaczenie kuchni regionalnej jako elemantu produktu markowego regionu janowskiego. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, RAFAŁ NADULSKI, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, JACEK MAZUR, PAWEŁ SOBCZAK, DARIUSZ ANDREJKO, BEATA ROŻEK. W: Jakość żywności a żywienie w turystyce : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej Częstochowa 2014, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, s. 130-144, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-939558-0-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość żywności a żywienie w turystyce : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej, s. 130-144
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.50
Rekord utworzony:30 czerwca 2015 09:06
Ostatnia aktualizacja:23 stycznia 2019 08:43

Identyfikatory

ISBN: 978-83-939558-0-0
BPP ID: (59, 35314) wydawnictwo zwarte #35314
PBN ID (hist.): 35314

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się