Wpływ dodatku surowego jęczmienia na wybrane cechy jakościowe pieczywa.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku surowego jęczmienia na wybrane cechy jakościowe pieczywa. [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, EWELINA KUZAWIŃSKA, KATARZYNA BARTOSZEK, STANISŁAW MLEKO, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015 S. 258. Kraków, Wydawnictwo PTTŻ, 2015, 978 - 83 - 935421 - 6 - 1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, S. 258
Wydawca:
Wydawnictwo PTTŻ, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 lipca 2015 09:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:32 |
Identyfikatory
ISBN: 978 - 83 - 935421 - 6 - 1
BPP ID: (59, 35433) wydawnictwo zwarte #35433
PBN ID (hist.): 35433
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.