Wpływ dodatku razówki jęczmiennej na wybrane cechy jakościowe pieczywa.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku razówki jęczmiennej na wybrane cechy jakościowe pieczywa. [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, EWELINA KUZAWIŃSKA, KATARZYNA BARTOSZEK, STANISŁAW MLEKO, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. W: Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod red. Karoliny M. Wójciak, Zbigniewa J. Dolatowskiego Kraków, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015, s. 299-309, il., bibliogr., streszcz, 978-83-935421-9-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod red. Karoliny M. Wójciak, Zbigniewa J. Dolatowskiego, s. 299-309
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.59 |
---|---|
Rekord utworzony: | 21 lipca 2015 12:26 |
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2019 13:17 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/foodscien…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-9-2
BPP ID: (59, 35455) wydawnictwo zwarte #35455
PBN ID (hist.): 35455
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.