Ocena właściwości reologicznych kleików z mieszanek mąk pszennych o zróżnicowanej wartości wypiekowej.
Opis bibliograficzny
Ocena właściwości reologicznych kleików z mieszanek mąk pszennych o zróżnicowanej wartości wypiekowej. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, ANNA WIRKIJOWSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, KATARZYNA BARTOSZEK, EWELINA KUZAWIŃSKA, STANISŁAW MLEKO, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. W: Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod red. Karoliny M. Wójciak, Zbigniewa J. Dolatowskiego Kraków 2015, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 343-354, il., bibliogr., streszcz, 978-83-935421-9-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod red. Karoliny M. Wójciak, Zbigniewa J. Dolatowskiego, s. 343-354
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.62 |
---|---|
Rekord utworzony: | 21 lipca 2015 12:35 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 stycznia 2019 09:01 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/foodscien…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-9-2
BPP ID: (59, 35456) wydawnictwo zwarte #35456
PBN ID (hist.): 35456
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.