Zarządzanie jakością fermentowanych wędzonek dojrzewających.
Opis bibliograficzny
Zarządzanie jakością fermentowanych wędzonek dojrzewających. [AUT.] ANNA PIECAK, JUSTYNA LIBERA, AGNIESZKA LATOCH, MONIKA SKWAREK, MARCIN MAKSYMIEC. W: Wybrane problemy z zakresu zarządzania i inżynierii produkcji / monogr. nauk. pod red. M. Stomy, A. Dudziak Lublin 2015, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 61-71, bibliogr, 978-83-63761-62-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wybrane problemy z zakresu zarządzania i inżynierii produkcji / monogr. nauk. pod red. M. Stomy, A. Dudziak, s. 61-71
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.53 |
---|---|
Rekord utworzony: | 6 sierpnia 2015 11:39 |
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2019 13:14 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-62-2
BPP ID: (59, 35611) wydawnictwo zwarte #35611
PBN ID (hist.): 35611
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.