Porównanie tekstury wędlin otrzymanych metodą tradycyjną i przemysłową.
Opis bibliograficzny
Porównanie tekstury wędlin otrzymanych metodą tradycyjną i przemysłową. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, JACEK MAZUR, MARIAN PANASIEWICZ, MARTA KOZAK, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. W: Metody fizyczne w badaniu środowiska rolno-spożywczego i leśnego : Międzynarodowa Konferencja Naukowa : (materiały konferencyjne), Malinówka k. Ełku, 9-11 września 2015 r s. 58-58. [Hajnówka], [b.w.], 978-83-60489-28-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Metody fizyczne w badaniu środowiska rolno-spożywczego i leśnego : Międzynarodowa Konferencja Naukowa : (materiały konferencyjne), Malinówka k. Ełku, 9-11 września 2015 r, s. 58-58
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 listopada 2015 12:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:21 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60489-28-4
BPP ID: (59, 36724) wydawnictwo zwarte #36724
PBN ID (hist.): 36724
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.