Effect of age of cattle and ageing period on the chemical composition and changes in the texture of meat during 12 days of ageing under vacuum.
Opis bibliograficzny
Effect of age of cattle and ageing period on the chemical composition and changes in the texture of meat during 12 days of ageing under vacuum. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, AGNIESZKA KALINIAK, AGNIESZKA ZABORSKA, MARIUSZ FLOREK, ANNA LITWIŃCZUK. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : Drugie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.06.2015 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] 92-92. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2015, 978-83-939764-2-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : Drugie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.06.2015 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], 92-92
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 listopada 2015 11:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:38 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-2-3
BPP ID: (59, 36745) wydawnictwo zwarte #36745
PBN ID (hist.): 36745
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.