Effect of lamb meat aged under vacum conditions on changes in meat physical parameters.
Opis bibliograficzny
Effect of lamb meat aged under vacum conditions on changes in meat physical parameters. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ANDRZEJ JUNKUSZEW, TOMASZ M. GRUSZECKI, WIKTOR BOJAR, ANNA SZYMANOWSKA. W: 11th World Conference on Animal Production. Proceedings 331-331. [b.m.], b.w., 2013].
Szczegóły publikacji
Źródło:
11th World Conference on Animal Production. Proceedings, 331-331
Wydawca:
b.w., 2013]
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 lutego 2016 10:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 37355) wydawnictwo zwarte #37355
PBN ID (hist.): 37355
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.