Wpływ przechowywania na zmianę parametrów fizycznych mięsa jagnięcego = The effect of storage to change the physical parameters of lamb meat.
Opis bibliograficzny
Wpływ przechowywania na zmianę parametrów fizycznych mięsa jagnięcego = The effect of storage to change the physical parameters of lamb meat. [AUT.] TOMASZ M. GRUSZECKI, MARIUSZ FLOREK, WIKTOR BOJAR, ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, PAULINA DUDKO, MUMTAZ MATI MANSOUR KASHA, ANDRZEJ JUNKUSZEW, GRZEGORZ CZERSKI. W: LXXX Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego : Produkty lokalne pochodzenia zwierzęcego szansa rozwoju regionalnego, Bydgoszcz 21-23 września 2015 85-85. Bydgoszcz, Wydawnictwo Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego.
Szczegóły publikacji
Źródło:
LXXX Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego : Produkty lokalne pochodzenia zwierzęcego szansa rozwoju regionalnego, Bydgoszcz 21-23 września 2015, 85-85
Wydawca:
Wydawnictwo Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 lutego 2016 10:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 37381) wydawnictwo zwarte #37381
PBN ID (hist.): 37381
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.