Colour characteristic of dry-age organic loins without nitrite.
Opis bibliograficzny
Colour characteristic of dry-age organic loins without nitrite. [AUT.] JOANNA STADNIK, DARIUSZ M. STASIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: 61st International Congress of Meat Science and Technology : Think meat, Think healthy, August 23rd-28th, 2015, Clermont Ferrand, France, Abstracts 216, 2-7380-1379-1. Saint-Genès-Champanelle, INRA - Centre de recherche Auvergne-Rhône-Alpes, 2015, 978-273-801-3798.
Szczegóły publikacji
Źródło:
61st International Congress of Meat Science and Technology : Think meat, Think healthy, August 23rd-28th, 2015, Clermont Ferrand, France, Abstracts, 216
Wydawca:
INRA - Centre de recherche Auvergne-Rhône-Alpes, 2015
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 marca 2016 16:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:42 |
Identyfikatory
ISBN: 978-273-801-3798
BPP ID: (59, 37657) wydawnictwo zwarte #37657
PBN ID (hist.): 37657
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.