Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Colour characteristic of dry-age organic loins without nitrite.

Opis bibliograficzny

Colour characteristic of dry-age organic loins without nitrite. [AUT.] JOANNA STADNIK, DARIUSZ M. STASIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: 61st International Congress of Meat Science and Technology : Think meat, Think healthy, August 23rd-28th, 2015, Clermont Ferrand, France, Abstracts 216, 2-7380-1379-1. Saint-Genès-Champanelle, INRA - Centre de recherche Auvergne-Rhône-Alpes, 2015, 978-273-801-3798.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
61st International Congress of Meat Science and Technology : Think meat, Think healthy, August 23rd-28th, 2015, Clermont Ferrand, France, Abstracts, 216
Wydawca:
INRA - Centre de recherche Auvergne-Rhône-Alpes, 2015
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 marca 2016 16:27
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:42

Identyfikatory

ISBN: 978-273-801-3798
BPP ID: (59, 37657) wydawnictwo zwarte #37657
PBN ID (hist.): 37657

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się