Wpływ sposobu słodowania ziarna na zmianę barwy brzeczki i zawartość cukrów.
Opis bibliograficzny
Wpływ sposobu słodowania ziarna na zmianę barwy brzeczki i zawartość cukrów. [AUT.] MARCIN NATONIEWSKI, LESZEK RYDZAK, KINGA MIANOWANA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, KRZYSZTOF MITRUS, JAROSŁAW KUBECKI. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : Trzecie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 21.05.2016 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] 37. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2016, 978-83-939764-3-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : Trzecie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 21.05.2016 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], 37
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2016
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 czerwca 2016 13:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:44 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-3-0
BPP ID: (59, 38040) wydawnictwo zwarte #38040
PBN ID (hist.): 38040
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.