Badania mikrostruktury skrobii ekstrudowanej.
Opis bibliograficzny
Badania mikrostruktury skrobii ekstrudowanej. [AUT.] MARCIN MITRUS, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, TOMASZ ONISZCZUK, LESZEK MOŚCICKI. W: V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r. [Warszawa], [b.w.], 2016. - S. 96.
Szczegóły publikacji
Źródło:
V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r,
Wydawca:
[b.w.], 2016. - S. 96
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lipca 2016 07:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:46 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 38380) wydawnictwo zwarte #38380
PBN ID (hist.): 38380
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.