Quality comparision of traditional and low-calorie retail frankfurtes = Porównanie jakości parówek tradycyjnych i o obniżonej kaloryczności oferowanych w sprzedaży detalicznej.
Opis bibliograficzny
Quality comparision of traditional and low-calorie retail frankfurtes = Porównanie jakości parówek tradycyjnych i o obniżonej kaloryczności oferowanych w sprzedaży detalicznej. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, ANNA LITWIŃCZUK, GRZEGORZ CHOŁOJCZYK, MAŁGORZATA DMOCH. W: Food quality evaluation = Ocena jakości żywności / ed. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński Radom, Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, 180-189, il. bibliogr., streszcz., sum, 978-83-7789-402-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food quality evaluation = Ocena jakości żywności / ed. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński, 180-189
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.62 |
---|---|
Rekord utworzony: | 26 lipca 2016 13:58 |
Ostatnia aktualizacja: | 13 lutego 2019 14:24 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7789-402-6
BPP ID: (59, 38476) wydawnictwo zwarte #38476
PBN ID (hist.): 38476
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.