Tradycyjne i regionalne produkty rybołówstwa.
Opis bibliograficzny
Tradycyjne i regionalne produkty rybołówstwa. [AUT.] PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, JOANNA BARŁOWSKA, ANNA LITWIŃCZUK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, ANNA WOLANCIUK, JOLANTA KRÓL. W: Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska [Lublin], Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych, 108-123, il., bibliogr, 978-83-955655-0-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska, 108-123
Wydawca:
Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.83 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 września 2016 11:26 |
Ostatnia aktualizacja: | 14 lutego 2019 14:02 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-955655-0-3
BPP ID: (59, 38631) wydawnictwo zwarte #38631
PBN ID (hist.): 38631
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.