Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of storage temperature on changes in dietary fibre composition and rheological properties of oat flours.

Opis bibliograficzny

Effect of storage temperature on changes in dietary fibre composition and rheological properties of oat flours. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, EWELINA KUZAWIŃSKA, ALDONA SOBOTA, ANNA WIRKIJOWSKA. W: ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts 223, bibliogr. Lublin, Polish Academy of Science, 2016, 978-83-89969-43-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, 223
Wydawca:
Polish Academy of Science, 2016
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 września 2016 14:05
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:47

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89969-43-9
BPP ID: (59, 38788) wydawnictwo zwarte #38788
PBN ID (hist.): 38788

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się