Effect of storage temperature on changes in dietary fibre composition and rheological properties of oat flours.
Opis bibliograficzny
Effect of storage temperature on changes in dietary fibre composition and rheological properties of oat flours. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, EWELINA KUZAWIŃSKA, ALDONA SOBOTA, ANNA WIRKIJOWSKA. W: ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts 223, bibliogr. Lublin, Polish Academy of Science, 2016, 978-83-89969-43-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, 223
Wydawca:
Polish Academy of Science, 2016
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 września 2016 14:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:47 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-43-9
BPP ID: (59, 38788) wydawnictwo zwarte #38788
PBN ID (hist.): 38788
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.