Podroby jako cenny surowiec w przemyśle mięsnym.
Opis bibliograficzny
Podroby jako cenny surowiec w przemyśle mięsnym. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, MAREK BABICZ, AGNIESZKA GRZEBALSKA. W: Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec Lublin 2016, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o, 224-234, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-65598-19-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o.
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 20 października 2016 14:07 |
Ostatnia aktualizacja: | 16 października 2019 14:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/public/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65598-19-6
BPP ID: (59, 39105) wydawnictwo zwarte #39105
PBN ID (hist.): 39105
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.