Food pairing.
Opis bibliograficzny
Food pairing. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. W: Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina Warszawa, Wydawnictwo SGGW, 2016, 559-562, bibliogr, 978-83-7583-665-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina, 559-562
Wydawca:
Wydawnictwo SGGW, 2016
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.30 |
---|---|
Rekord utworzony: | 23 listopada 2016 13:26 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:51 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7583-665-3
BPP ID: (59, 39627) wydawnictwo zwarte #39627
PBN ID (hist.): 39627
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.