Technologia chłodnicza żywności wygodnej na przykładzie kotletów brokułowych.
Opis bibliograficzny
Technologia chłodnicza żywności wygodnej na przykładzie kotletów brokułowych. [AUT.] EMILIA PAŁYSKA, KATARZYNA KOZŁOWICZ, DARIUSZ GÓRAL, KAROL KUPRYANIUK, AGNIESZKA LATOCH, MONIKA SZENDAŁA. W: Wybrane problemy z zakresu przemysłu spożywczego : teoria i praktyka : monografia naukowa / pod red. M. Stomy, A. Dudziak, Z. Kobusa Lublin 2016, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis, s. 31-39, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-63761-79-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wybrane problemy z zakresu przemysłu spożywczego : teoria i praktyka : monografia naukowa / pod red. M. Stomy, A. Dudziak, Z. Kobusa, s. 31-39
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 25 listopada 2016 11:01 |
Ostatnia aktualizacja: | 24 stycznia 2019 08:42 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-79-0
BPP ID: (59, 39646) wydawnictwo zwarte #39646
PBN ID (hist.): 39646
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.