Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wartość rzeźna i jakość mięsa tuczników żywionych paszami z udziałem substancji zapachowych.

Opis bibliograficzny

Wartość rzeźna i jakość mięsa tuczników żywionych paszami z udziałem substancji zapachowych. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, JACEK BURDZANOWSKI, JAN BUCZMA, ANNA DROZD-JANCZAK, MARIUSZ FLOREK. W: Nauka w polskiej zootechnice XXI wieku. Sympozjum naukowe. Jubileusz 45-lecia Wydziału Zootechnicznego.. Lublin, 1998, 10-11 września s. 141-142, il, Organizator: Akademia Rolnicza w Lublinie Wydział Zootechniczny, Wydaw. Akademii Rolniczej.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka w polskiej zootechnice XXI wieku. Sympozjum naukowe. Jubileusz 45-lecia Wydziału Zootechnicznego.. Lublin, 1998, 10-11 września, s. 141-142, il.
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:41

Identyfikatory

BPP ID: (59, 3975) wydawnictwo zwarte #3975
PBN ID (hist.): 3975

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się