Wartość rzeźna i jakość mięsa tuczników żywionych paszami z udziałem substancji zapachowych.
Opis bibliograficzny
Wartość rzeźna i jakość mięsa tuczników żywionych paszami z udziałem substancji zapachowych. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, JACEK BURDZANOWSKI, JAN BUCZMA, ANNA DROZD-JANCZAK, MARIUSZ FLOREK. W: Nauka w polskiej zootechnice XXI wieku. Sympozjum naukowe. Jubileusz 45-lecia Wydziału Zootechnicznego.. Lublin, 1998, 10-11 września s. 141-142, il, Organizator: Akademia Rolnicza w Lublinie Wydział Zootechniczny, Wydaw. Akademii Rolniczej.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka w polskiej zootechnice XXI wieku. Sympozjum naukowe. Jubileusz 45-lecia Wydziału Zootechnicznego.. Lublin, 1998, 10-11 września, s. 141-142, il.
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 3975) wydawnictwo zwarte #3975
PBN ID (hist.): 3975
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.