Wartość użytkowa i jakość fizykochemiczna mięsa karasia srebrzystego (Carassius auratus gibelio) odławianego w sezonie wiosennym i jesiennym.
Opis bibliograficzny
Wartość użytkowa i jakość fizykochemiczna mięsa karasia srebrzystego (Carassius auratus gibelio) odławianego w sezonie wiosennym i jesiennym. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, TOMASZ GRODZICKI. W: Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania wartości rzeźnej i jakości mięsa u zwierząt do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Krasnobród, 7-8 września 2006 34. [Lublin], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania wartości rzeźnej i jakości mięsa u zwierząt do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Krasnobród, 7-8 września 2006, 34
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 grudnia 2016 09:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40289) wydawnictwo zwarte #40289
PBN ID (hist.): 40289
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.