Wpływ sonifikacji na właściwości fizykochemiczne mięsa kurcząt broilerów.
Opis bibliograficzny
Wpływ sonifikacji na właściwości fizykochemiczne mięsa kurcząt broilerów. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. W: Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania wartości rzeźnej i jakości mięsa u zwierząt do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Krasnobród, 7-8 września 2006 40. [Lublin], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania wartości rzeźnej i jakości mięsa u zwierząt do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Krasnobród, 7-8 września 2006, 40
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 grudnia 2016 09:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40292) wydawnictwo zwarte #40292
PBN ID (hist.): 40292
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.