Wpływ sonifikacji mięsa wołowego i PSE wieprzowego na wodochłonność i zawartość wolnych grup-SH w białkach miofibrylarnych podczas dojrzewania.
Opis bibliograficzny
Wpływ sonifikacji mięsa wołowego i PSE wieprzowego na wodochłonność i zawartość wolnych grup-SH w białkach miofibrylarnych podczas dojrzewania. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, ELŻBIETA SOLSKA, MARLENA KOŁODZIEJ. W: Mięso w przetwórstwie i żywieniu człowieka, Konferencja naukowa (materiały konferencyjne - conference proceedings): Scientific Conference, Meat in technology and human nutrition, Lublin, 21-22.09.2006 87, tekst także w j. angielskim.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Mięso w przetwórstwie i żywieniu człowieka, Konferencja naukowa (materiały konferencyjne - conference proceedings): Scientific Conference, Meat in technology and human nutrition, Lublin, 21-22.09.2006, 87
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 stycznia 2017 14:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40352) wydawnictwo zwarte #40352
PBN ID (hist.): 40352
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.