Wpływ sonifikacji tkanki mięśniowej na tworzenie stanu rigor mortis.
Opis bibliograficzny
Wpływ sonifikacji tkanki mięśniowej na tworzenie stanu rigor mortis. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DARIUSZ M. STASIAK. W: XXIII Dni Przemysłu Mięsnego. Skrót referatów wygłoszonych podczas Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa maj 2005 r poster 14. [b.m.] [2005], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIII Dni Przemysłu Mięsnego. Skrót referatów wygłoszonych podczas Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa maj 2005 r, poster 14
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2017 10:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 12:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40359) wydawnictwo zwarte #40359
PBN ID (hist.): 40359
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.