Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Modelling of rheological properties of apple juices using a master curve.

Opis bibliograficzny

Modelling of rheological properties of apple juices using a master curve. [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS, RAFAŁ NADULSKI, JACEK MAZUR, JÓZEF GROCHOWICZ, MARIAN PANASIEWICZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. W: Proceedings of the 9th CIGR Section VI International Technical Symposium, Auckland New Zealand 16-20 November 2015 104. [Auckland], [b.w.], 2015, 978-0-473-34352-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of the 9th CIGR Section VI International Technical Symposium, Auckland New Zealand 16-20 November 2015, 104
Wydawca:
[b.w.], 2015
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 stycznia 2017 11:39
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:55

Identyfikatory

ISBN: 978-0-473-34352-1
BPP ID: (59, 40414) wydawnictwo zwarte #40414
PBN ID (hist.): 40414

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się