Technological, physicochemical and biochemical aspects of manufacturing dry-cured meats.
Opis bibliograficzny
Technological, physicochemical and biochemical aspects of manufacturing dry-cured meats. [AUT.] JOANNA STADNIK, MAŁGORZATA KARWOWSKA, DARIUSZ M. STASIAK, KAROLINA WÓJCIAK. W: 3rd International Conference of Food and Biosystems Engineering, Proceedings 1- 4 June 2017, Rhodes Island, Greece 75. [b.m.], [b.w.], [2017].
Szczegóły publikacji
Źródło:
3rd International Conference of Food and Biosystems Engineering, Proceedings 1- 4 June 2017, Rhodes Island, Greece, 75
Wydawca:
[b.w.], [2017]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 września 2017 07:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:04 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 42436) wydawnictwo zwarte #42436
PBN ID (hist.): 42436
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.