Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Preferencje konsumenckie i właściwości fizykochemiczne serów Gouda na przykładzie wybranych producentów krajowych.

Opis bibliograficzny

Preferencje konsumenckie i właściwości fizykochemiczne serów Gouda na przykładzie wybranych producentów krajowych. [AUT.] JACEK MAZUR, MARIAN PANASIEWICZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, PAWEŁ SOBCZAK, MARTA KOZAK, DANIEL KOWALCZYK. W: Postęp w inżynierii żywności s. 127. Lublin, 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, 978-83-63761-90-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postęp w inżynierii żywności, s. 127
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o.
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 października 2017 14:45
Ostatnia aktualizacja:3 października 2017 14:46

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63761-90-5
BPP ID: (59, 42544) wydawnictwo zwarte #42544

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się