Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość wołowiny kulinarnej.

Opis bibliograficzny

Jakość wołowiny kulinarnej. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR DOMARADZKI, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. W: Produkcja i rynek wołowiny w Polsce / pod red. Stanisława Wajdy Naglady 2017, [Pro Agrikola], s.197-208, il., bibliogr, 978-83-917877-4-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Produkcja i rynek wołowiny w Polsce / pod red. Stanisława Wajdy, s.197-208
Wydawca:
[Pro Agrikola]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.91
Rekord utworzony:4 października 2017 11:08
Ostatnia aktualizacja:27 listopada 2021 11:00

Identyfikatory

ISBN: 978-83-917877-4-8
BPP ID: (59, 42553) wydawnictwo zwarte #42553

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się