Jakość wołowiny kulinarnej.
Opis bibliograficzny
Jakość wołowiny kulinarnej. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR DOMARADZKI, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. W: Produkcja i rynek wołowiny w Polsce / pod red. Stanisława Wajdy Naglady 2017, [Pro Agrikola], s.197-208, il., bibliogr, 978-83-917877-4-8.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
[Pro Agrikola]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.91 |
---|---|
Rekord utworzony: | 4 października 2017 11:08 |
Ostatnia aktualizacja: | 27 listopada 2021 11:00 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00676ad49b31cced99918
Identyfikatory
ISBN: 978-83-917877-4-8
BPP ID: (59, 42553) wydawnictwo zwarte #42553
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.