Effect of extrusion-cooking parameters on energetic efficiency of corn straw during methane fermentation.
Opis bibliograficzny
Effect of extrusion-cooking parameters on energetic efficiency of corn straw during methane fermentation. [AUT.] TOMASZ ONISZCZUK, KAROL KUPRYANIUK, ANNA SMURZYŃSKA, MICHAŁ BRZOSKI, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, MARCIN MITRUS, ANNA ONISZCZUK, MACIEJ COMBRZYŃSKI, ISAÍAS EMÍLIO PAULINO DO CARMO. W: 3rd International Conference on Energy and Environment : bringing together Economics and Engineering, 29-30 june 2017 : Proceedings of the 3rd International Conference on Energy and Environment Porto 2017, School of Economics and Management of the University of Porto, s. 307-312, il., bibliogr., sum, 978-972-95396-9-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
School of Economics and Management of the University of Porto
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 26 października 2017 09:11 |
Ostatnia aktualizacja: | 5 września 2021 23:45 |
Linki zewnętrzne
PBN
61353a6d2467f060b018b765
Identyfikatory
ISBN: 978-972-95396-9-5
ISSN: 2183-3982
BPP ID: (59, 42732) wydawnictwo zwarte #42732
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.