Selected properties of the potato snacks expanded in the microwave field.
Opis bibliograficzny
Selected properties of the potato snacks expanded in the microwave field. [AUT.] MARCIN MITRUS, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, MARTYNA GOLIAN, MACIEJ COMBRZYŃSKI, ARKADIUSZ MATYSIAK. W: International Scientific Conference Contemporary research trends in Agricultural Engineering, Jubilee of 40 years of the Faculty of production and Power Engineering, Kraków, 25-27 of September 2017 s. 27. [Kraków] 2017, [Wydaw. Uniwerystetu Rolniczego w Krakowie].
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Scientific Conference Contemporary research trends in Agricultural Engineering, Jubilee of 40 years of the Faculty of production and Power Engineering, Kraków, 25-27 of September 2017, s. 27
Wydawca:
[Wydaw. Uniwerystetu Rolniczego w Krakowie]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 listopada 2017 15:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 listopada 2017 15:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 42850) wydawnictwo zwarte #42850
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.