Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Redukcja azotanów w produktach mięsnych szansą na poprawę ich bezpieczeństwa zdrowotnego.

Opis bibliograficzny

Redukcja azotanów w produktach mięsnych szansą na poprawę ich bezpieczeństwa zdrowotnego. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, JUSTYNA LIBERA. W: I Konferencja Naukowa pt.: "Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia" Przemyśl, 18. września 2017r s. 10. [Przemyśl] [2017], [b. w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
I Konferencja Naukowa pt.: "Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia" Przemyśl, 18. września 2017r, s. 10
Wydawca:
[b. w.]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 grudnia 2017 09:38
Ostatnia aktualizacja:18 grudnia 2017 09:38

Identyfikatory

BPP ID: (59, 42994) wydawnictwo zwarte #42994

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się