Nowoczesne przekąski ekstrudowane z dodatkiem suszonych owoców czarnego bzu – wybrane właściwości fizyczne.
Opis bibliograficzny
Nowoczesne przekąski ekstrudowane z dodatkiem suszonych owoców czarnego bzu – wybrane właściwości fizyczne. [AUT.] MARTYNA GOLIAN, GABRIELA NOWAK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, MARCIN MITRUS. W: Innowacje w praktyce : konferencja - warsztaty, wystawa, spotkanie panelowe, Lublin 23-24- listopada 2017 r s. 71-72. Lublin 2017, Centrum Innowacji Naukowo-Edukacyjnych, 978-83-943796-3-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Innowacje w praktyce : konferencja - warsztaty, wystawa, spotkanie panelowe, Lublin 23-24- listopada 2017 r, s. 71-72
Wydawca:
Centrum Innowacji Naukowo-Edukacyjnych
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 stycznia 2018 11:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 stycznia 2018 11:38 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-943796-3-6
BPP ID: (59, 43213) wydawnictwo zwarte #43213
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.