Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Technological, physicochemical and biochemical aspects of manufacturing dry-cured meats.

Opis bibliograficzny

Technological, physicochemical and biochemical aspects of manufacturing dry-cured meats. [AUT.] JOANNA STADNIK, MAŁGORZATA KARWOWSKA, DARIUSZ M. STASIAK, KAROLINA WÓJCIAK. W: 3rd International Conference of Food and Biosystems Engineering (FaBE 2017), Proceedings 1- 4June2017, Rhodes island, Greece s. 75. [Rhode Iland], [2017], [b.w.], 978-960-9510-23-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
3rd International Conference of Food and Biosystems Engineering (FaBE 2017), Proceedings 1- 4June2017, Rhodes island, Greece, s. 75
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 stycznia 2018 14:56
Ostatnia aktualizacja:29 stycznia 2018 14:56

Identyfikatory

ISBN: 978-960-9510-23-3
BPP ID: (59, 43232) wydawnictwo zwarte #43232

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się