Redukcja azotanów w produktach mięsnych szansą na poprawę ich bezpieczeństwa zdrowotnego.
Opis bibliograficzny
Redukcja azotanów w produktach mięsnych szansą na poprawę ich bezpieczeństwa zdrowotnego. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, JUSTYNA LIBERA. W: Bezpieczeństwo żywnosci i żywienia. Część I, Wybrane zagadnienia = Food and nutrition safety. Part I, Selected problems / praca zbiorowa pod redakcją Mariusza Witczaka, Grety Adamczyk, Grażyny Jaworskiej, Teresy Witczak Przemyśl 2017, Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, s. 48 - 64, bibliogr., sum, 978-83-62116-15-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.94 |
---|---|
Rekord utworzony: | 8 lutego 2018 12:22 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2019 13:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96d64
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62116-15-7
BPP ID: (59, 43249) wydawnictwo zwarte #43249
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.