Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zastosowanie ultradźwięków w urządzeniach do masowania mięsa.

Opis bibliograficzny

Zastosowanie ultradźwięków w urządzeniach do masowania mięsa. [AUT.] ZBIGNIEW JÓZEF DOLATOWSKI, DARIUSZ STASIAK. W: Problemy konstrukcji maszyn przemysłu spożywczego. Sympozjum naukowe. Kazimierz Dolny 26-27 maja 1994 s. 16-18, il., bibliogr. Lublin 1994, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy konstrukcji maszyn przemysłu spożywczego. Sympozjum naukowe. Kazimierz Dolny 26-27 maja 1994, s. 16-18
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 kwietnia 2018 08:52
Ostatnia aktualizacja:16 kwietnia 2018 08:52

Identyfikatory

BPP ID: (59, 43403) wydawnictwo zwarte #43403

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się