Zastosowanie ultradźwięków w urządzeniach do masowania mięsa.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie ultradźwięków w urządzeniach do masowania mięsa. [AUT.] ZBIGNIEW JÓZEF DOLATOWSKI, DARIUSZ STASIAK. W: Problemy konstrukcji maszyn przemysłu spożywczego. Sympozjum naukowe. Kazimierz Dolny 26-27 maja 1994 s. 16-18, il., bibliogr. Lublin 1994, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy konstrukcji maszyn przemysłu spożywczego. Sympozjum naukowe. Kazimierz Dolny 26-27 maja 1994, s. 16-18
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 kwietnia 2018 08:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 kwietnia 2018 08:52 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 43403) wydawnictwo zwarte #43403
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.