Jakość serów podpuszczkowych wytworzonych z mleka krów ras rodzimych.
Opis bibliograficzny
Jakość serów podpuszczkowych wytworzonych z mleka krów ras rodzimych. [AUT.] ANNA WOLANCIUK, JOLANTA KRÓL, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, ANETA BRODZIAK, JOANNA BARŁOWSKA, MARIUSZ FLOREK. W: XXIII Sesja NaukowaSekcji Młodej Kadry Naukowej „Żywność – tradycja i nowoczesność” : Materiały Konferencji Naukowej, Lublin, 24 - 25 maja 2018 s. 94-95. Lublin 2018, TOWARZYSTWO WYDAWNICTW NAUKOWYCH „LIBROPOLIS” Sp. z o.o.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIII Sesja NaukowaSekcji Młodej Kadry Naukowej „Żywność – tradycja i nowoczesność” : Materiały Konferencji Naukowej, Lublin, 24 - 25 maja 2018, s. 94-95
Wydawca:
TOWARZYSTWO WYDAWNICTW NAUKOWYCH „LIBROPOLIS” Sp. z o.o.
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2018 09:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 czerwca 2018 12:03 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 43505) wydawnictwo zwarte #43505
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.