Wpływ dodatku mąki z pszenicy zwyczajnej na wybrane cechy jakościowe makaronu jajecznego z semoliny durum.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku mąki z pszenicy zwyczajnej na wybrane cechy jakościowe makaronu jajecznego z semoliny durum. [AUT.] DOROTA TETERYCZ, ALDONA SOBOTA, PIOTR ZARZYCKI. W: XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej" Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", Materiały konferencji naukowej, Lublin, 24-25 maj 2018 s. 32. Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis" Sp. z o.o, 978-83-63761-74-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej" Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", Materiały konferencji naukowej, Lublin, 24-25 maj 2018, s. 32
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis" Sp. z o.o.
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 czerwca 2018 13:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 sierpnia 2018 12:58 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-74-5
BPP ID: (59, 43581) wydawnictwo zwarte #43581
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.