Influence of lamb breed on physicochemical properties of raw-fermented sausage with acid whey addition.
Opis bibliograficzny
Influence of lamb breed on physicochemical properties of raw-fermented sausage with acid whey addition. [AUT.] KAROLINA FERYSIUK, KAROLINA WÓJCIAK, DARIUSZ STASIAK, ELŻBIETA SOLSKA, KRZYSZTOF PATKOWSKI. W: XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej" Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", Materiały konferencji naukowej, Lublin, 24-25 maj 2018 s. 130. Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis" Sp. z o.o, 978-83-63761-74-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej" Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", Materiały konferencji naukowej, Lublin, 24-25 maj 2018, s. 130
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis" Sp. z o.o.
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 czerwca 2018 09:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 czerwca 2018 09:04 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-74-5
BPP ID: (59, 43599) wydawnictwo zwarte #43599
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.