Postęp w inżynierii żywności / Beata Ślaska-Grzywna, Jacek Mazur, Paweł Sobczak.
Opis bibliograficzny
Postęp w inżynierii żywności / Beata Ślaska-Grzywna, Jacek Mazur, Paweł Sobczak. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, JACEK MAZUR, PAWEŁ SOBCZAK. Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis : Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "SPOMASZ", 155 s, 978-83-63761-90-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
155 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis : Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "SPOMASZ"
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lipca 2018 11:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 sierpnia 2019 09:03 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-90-5
BPP ID: (59, 43764) wydawnictwo zwarte #43764
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.