Wpływ dodatki mąki łubinowej na właściwości fizyczne, jakość kulinarną i wartość odżywczą makaronów.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatki mąki łubinowej na właściwości fizyczne, jakość kulinarną i wartość odżywczą makaronów. [AUT.] DOROTA TETERYCZ, ALDONA SOBOTA, ANNA WIRKIJOWSKA, PIOTR ZARZYCKI, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne-jesień. Część trzecia-Lublin / Red.nauk.Jędrzej Nyćkowiak,Jacek Leśny s.130. Poznań 2018, Młodzi Naukowcy.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne-jesień. Część trzecia-Lublin / Red.nauk.Jędrzej Nyćkowiak,Jacek Leśny, s.130
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 grudnia 2018 08:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 44586) wydawnictwo zwarte #44586
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.