Analiza sposobu i parametrów suszenia owoców rokitnika (Hippophae rhamnoides L.) w aspekcie kinetyki procesu i wybranych cech jakościowych suszu.
Opis bibliograficzny
Analiza sposobu i parametrów suszenia owoców rokitnika (Hippophae rhamnoides L.) w aspekcie kinetyki procesu i wybranych cech jakościowych suszu. [AUT.] ANDRZEJ KRZYKOWSKI, DARIUSZ DZIKI, RENATA POLAK, STANISŁAW RUDY, BEATA BIERNACKA. W: VI Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 26-27 czerwca s. 58. [Warszawa] 2018, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
VI Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 26-27 czerwca, s. 58
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 stycznia 2019 11:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 stycznia 2019 11:02 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 44640) wydawnictwo zwarte #44640
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.