Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość wołowiny z rasy białogrzbietej dojrzewającej na sucho z wykorzystaniem serwatki kwasowej.

Opis bibliograficzny

Jakość wołowiny z rasy białogrzbietej dojrzewającej na sucho z wykorzystaniem serwatki kwasowej. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR DOMARADZKI, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, BARTŁOMIEJ RUDA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, AGNIESZKA KALINIAK. W: XXIV Sesja Naukowa sekcji Młodej kadry naukowej PTTŻ oraz VII International Session of Young Scientific Staff "Żywność - wczoraj, dziś i na zdrowe jutro", Olsztyn 23-24 maja 2019 r s. 75. [Olsztyn] 2019, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXIV Sesja Naukowa sekcji Młodej kadry naukowej PTTŻ oraz VII International Session of Young Scientific Staff "Żywność - wczoraj, dziś i na zdrowe jutro", Olsztyn 23-24 maja 2019 r, s. 75
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2019 14:04
Ostatnia aktualizacja:28 stycznia 2022 11:40

Identyfikatory

BPP ID: (59, 45643) wydawnictwo zwarte #45643

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się