Możliwość wykorzystania produktów ubocznych przemysłu lnianego do produkcji pieczywa funkcjonalnego.
Opis bibliograficzny
Możliwość wykorzystania produktów ubocznych przemysłu lnianego do produkcji pieczywa funkcjonalnego. [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, ALDONA SOBOTA, PIOTR ZARZYCKI, DOROTA TETERYCZ, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, KATARZYNA SEREWA. W: II Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach "Nowa jakość dla świadomego konsumenta", Poznań 26-27 wrezśnia 2019 r s. 8. [Poznań], [2019], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
II Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach "Nowa jakość dla świadomego konsumenta", Poznań 26-27 wrezśnia 2019 r, s. 8
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 października 2019 16:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 października 2019 12:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46038) wydawnictwo zwarte #46038
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.