Możliwość wykorzystania wytłoków i mąki kokosowej jako dodatków funkcjonalnych do produkcji makaronu.
Opis bibliograficzny
Możliwość wykorzystania wytłoków i mąki kokosowej jako dodatków funkcjonalnych do produkcji makaronu. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, ALDONA SOBOTA, DOROTA TETERYCZ, ANNA WIRKIJOWSKA, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ, ADA KRAWĘCKA. W: II Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach "Nowa jakość dla świadomego konsumenta", Poznań 26-27 września 2019 r s. 9. [Poznań], [2019], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
II Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach "Nowa jakość dla świadomego konsumenta", Poznań 26-27 września 2019 r, s. 9
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 października 2019 16:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 października 2019 12:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46040) wydawnictwo zwarte #46040
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.