Evaluation of the technological suitability of meat obtained from fattening pigs from various maintenance systems for the production of innovative meat products with a reduced content of nitrates.
Opis bibliograficzny
Evaluation of the technological suitability of meat obtained from fattening pigs from various maintenance systems for the production of innovative meat products with a reduced content of nitrates. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, KAROLINA WÓJCIAK, PAULINA KĘSKA, MICHAŁ HALAGARDA, POPEK STANISŁAW. W: BACIF 2019, Biologically Active Compounds in Food 3rd International Conference, Book of Abstracts 19-20 September 2019 Łódź, Poland s. 44. [Łódź] 2019, [b.w.], 978-83949548-1-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
BACIF 2019, Biologically Active Compounds in Food 3rd International Conference, Book of Abstracts 19-20 September 2019 Łódź, Poland, s. 44
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 października 2019 13:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 października 2019 13:50 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83949548-1-9
BPP ID: (59, 46123) wydawnictwo zwarte #46123
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.