Ekstrudowane makarony błyskawiczne – wybrane zagadnienia techniczne i technologiczne (Extruded instant pasta – selected technical and technological aspects)
Opis bibliograficzny
Ekstrudowane makarony błyskawiczne – wybrane zagadnienia techniczne i technologiczne (Extruded instant pasta – selected technical and technological aspects). [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] ABDALLAH BOUASLA, MARCIN MITRUS, TOMASZ ONISZCZUK, MACIEJ COMBRZYŃSKI, KATARZYNA LISIECKA, MAREK MILANOWSKI, KAROL KUPRYANIUK, PIOTR LEWKO. W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA s. 68-68. Stare Sady 2020, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, s. 68-68
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2020 13:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 marca 2022 09:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46879) wydawnictwo zwarte #46879
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.