Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Czynniki wyboru przez konsumentów mięsa wieprzowego oraz wędlin podrobowych (Factors of choice of pork and offal sausages by consumers)

Opis bibliograficzny

Czynniki wyboru przez konsumentów mięsa wieprzowego oraz wędlin podrobowych (Factors of choice of pork and offal sausages by consumers). [AUT.] ARTUR NIEDZIELSKI, MONIKA SZYMCZUK, JAKUB KALINOWSKI, ŁUKASZ KOZIAN, AMELIA KOWAL, KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA, ANNA KASPRZYK, MAREK BABICZ. W: Zagrożenia środowiska i bezpieczeństwo żywności. Tom 1. / pod redakcją Bożeny Nowakowicz-Dębek i Witolda Chabuza Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 7-16, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zagrożenia środowiska i bezpieczeństwo żywności. Tom 1. / pod redakcją Bożeny Nowakowicz-Dębek i Witolda Chabuza, s. 7-16
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 października 2020 13:26
Ostatnia aktualizacja:11 października 2021 12:55

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7259-329-0
BPP ID: (59, 46926) wydawnictwo zwarte #46926

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się