Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jęczmień nagi najważniejszym zbożem w żywieniu człowieka.

Opis bibliograficzny

Jęczmień nagi najważniejszym zbożem w żywieniu człowieka. [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOBOTA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, PIOTR ZARZYCKI, KATARZYNA BARTOSZEK. W: Jakość a wykorzystanie ziarna zbóż : V ogólnopolska konferencja naukowa, Puławy, 22-23 października 2015 / [opracowanie redakcyjne i graficzne Grażyna Hołubowicz-Kliza] s. 114. Puławy 2015, Wydawnictwo IUNG-PIB, 978-83-7562-195-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość a wykorzystanie ziarna zbóż : V ogólnopolska konferencja naukowa, Puławy, 22-23 października 2015 / [opracowanie redakcyjne i graficzne Grażyna Hołubowicz-Kliza], s. 114
Wydawca:
Wydawnictwo IUNG-PIB
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 września 2021 07:35
Ostatnia aktualizacja:2 września 2021 07:35

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7562-195-2
BPP ID: (59, 47711) wydawnictwo zwarte #47711

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się