Jęczmień nagi najważniejszym zbożem w żywieniu człowieka.
Opis bibliograficzny
Jęczmień nagi najważniejszym zbożem w żywieniu człowieka. [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOBOTA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, PIOTR ZARZYCKI, KATARZYNA BARTOSZEK. W: Jakość a wykorzystanie ziarna zbóż : V ogólnopolska konferencja naukowa, Puławy, 22-23 października 2015 / [opracowanie redakcyjne i graficzne Grażyna Hołubowicz-Kliza] s. 114. Puławy 2015, Wydawnictwo IUNG-PIB, 978-83-7562-195-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość a wykorzystanie ziarna zbóż : V ogólnopolska konferencja naukowa, Puławy, 22-23 października 2015 / [opracowanie redakcyjne i graficzne Grażyna Hołubowicz-Kliza], s. 114
Wydawca:
Wydawnictwo IUNG-PIB
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 września 2021 07:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 września 2021 07:35 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7562-195-2
BPP ID: (59, 47711) wydawnictwo zwarte #47711
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.