Jakość wieprzowiny i wpływ jej konsumpcji na zdrowie człowieka.
Opis bibliograficzny
Jakość wieprzowiny i wpływ jej konsumpcji na zdrowie człowieka. [AUT.] ANNA KASPRZYK. W: Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania zdrowia ludzi i zwierząt : praca zbiorowa / pod redakcją Bogumiły Pilarczyk, Agnieszki Tomzy-Marciniak, Renaty Pilarczyk i Jana Udały Szczecin 2021, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, s. 33-48, il., bibliogr., sum, 978-83-7663-309-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 16 września 2021 10:23 |
Ostatnia aktualizacja: | 11 października 2021 14:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
6164302d2467f006f7e36ced
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7663-309-1
BPP ID: (59, 47753) wydawnictwo zwarte #47753
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.