Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość fizykochemiczna i sensoryczna pasztetów wieprzowych z udziałem surowców z ryb (Physicochemical quality and sensory atribures of pork pâtés with fish raw material)

Opis bibliograficzny

Jakość fizykochemiczna i sensoryczna pasztetów wieprzowych z udziałem surowców z ryb (Physicochemical quality and sensory atribures of pork pâtés with fish raw material). [AUT.] PIOTR SKAŁECKI, AGNIESZKA KALINIAK-DZIURA, PIOTR DOMARADZKI, MARIUSZ FLOREK, JOLANTA KRÓL, MAŁGORZATA DMOCH. W: Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy. 10 Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju, Gdynia, 8-10 września 2021. Streszczenia / Red. Agnieszka Palka = The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy 10th International Scientific Conference : Managing the quality of goods and services in the context of sustainable development, Gdynia, September 8-10 2021 Book of abstracts / Ed. Agnieszka Palka s. 73-74. Gdynia 2021, Uniwersytet Morski w Gdyni, 978-83-7421-349-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy. 10 Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju, Gdynia, 8-10 września 2021. Streszczenia / Red. Agnieszka Palka = The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy 10th International Scientific Conference : Managing the quality of goods and services in the context of sustainable development, Gdynia, September 8-10 2021 Book of abstracts / Ed. Agnieszka Palka, s. 73-74
Wydawca:
Uniwersytet Morski w Gdyni
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 września 2021 13:46
Ostatnia aktualizacja:27 września 2021 13:46

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7421-349-3
BPP ID: (59, 47816) wydawnictwo zwarte #47816

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się