Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zastosowanie liofilizatu z ostropestu plamistego w technologii kiełbas dojrzewających o obniżonym dodatku azotanu (III) sodu.

Opis bibliograficzny

Zastosowanie liofilizatu z ostropestu plamistego w technologii kiełbas dojrzewających o obniżonym dodatku azotanu (III) sodu. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, AGNIESZKA LATOCH. W: Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta Kraków 2021, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, il., bibliogr., sum, 978-83-953897-2-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta,
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte repozytorium Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 stycznia 2022 11:23
Ostatnia aktualizacja:3 stycznia 2022 11:23

Identyfikatory

ISBN: 978-83-953897-2-6
BPP ID: (59, 48122) wydawnictwo zwarte #48122

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się